Receptas / Kviečio ąžuolas
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 46.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.900 | 45.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.3 | |
Ąžuolu rūkytas kvietinis salyklas | 5.0 | 0.100 | 1.6 | |
6.400 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Greipfruto žievelė | 25.0 g | Virimui | 40 min. | |
Citrinos žievelė | 25.0 g | Virimui | 40 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 40 min. |
Pastabos
~55 - > 40 min.
~75 - > 90 min.
Po tekinimo užvirta kelioms minutėms, užpilta apynių/žievelių/kalendros nuoviru.
p.s. ąžuolų kvietinio norėjosi dėti daugiau, bet buvo likę tik apie 100 g.
~75 - > 90 min.
Po tekinimo užvirta kelioms minutėms, užpilta apynių/žievelių/kalendros nuoviru.
p.s. ąžuolų kvietinio norėjosi dėti daugiau, bet buvo likę tik apie 100 g.