Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.016
ABV:
5.3 %
IBU:
20
EBC:
11
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.900
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
Ąžuolu rūkytas kvietinis salyklas 5.0 0.100
      6.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 6 40
Nugget 11.8 6 40
Chinook 13.0 6 40
      18  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 25.0 g Virimui 40 min.
Citrinos žievelė 25.0 g Virimui 40 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 40 min.

Pastabos

~55 - > 40 min.
~75 - > 90 min.

Po tekinimo užvirta kelioms minutėms, užpilta apynių/žievelių/kalendros nuoviru.

p.s. ąžuolų kvietinio norėjosi dėti daugiau, bet buvo likę tik apie 100 g.

Prisijungę aludariai