Receptas / eisma kaledooot
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gruodžio 17 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
72
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 83.3 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.500 | 8.3 | |
CaraAmber | 230.2 | 0.500 | 8.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 10.3 | 15 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 3.7 | 15 | 30 | |
Hersbrucker (German) | 3.7 | 15 | 15 | |
Karšto vyno priekonių mišinys (santa marija) | 1.0 | 37 | 10 | |
82 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |
Pastabos
jei virčiau antra karta
dėčiau 2x cinamono ir 2x apelsino žievelės
ir dėčiau ne 0,5 o 1kg karamelinio salyklo kad butų saldesnis ir sodresnis
dėčiau 2x cinamono ir 2x apelsino žievelės
ir dėčiau ne 0,5 o 1kg karamelinio salyklo kad butų saldesnis ir sodresnis
vidmantas
2011 m. Gruodžio 18 d.