Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Dead Dragon Club
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
21.0 ltr
OG:
1.044
FG:
1.010
ABV:
4.5 %
Pirminė fermentacija:
2019-06-08
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2019-06-23
Pastabos:
Marris Otter 4.0 kg (iš akies nuo 5kg)
BEST Caramel Pils 0.5 kg
BEST Caramel Munich III 0.1 kg (iš akies, 2 saujos)

Centennial 10g 60min
Citra 15g 5min
Mosaic 15g 5min
Simcoe 15g 5min
Citra 35g 0min atšaldžius iki 80 laipsnių
Mosaic 35g 0min atšaldžius iki 80 laipsnių
Simcoe 35g 0min atšaldžius iki 80 laipsnių
Citra 40g sausam apyniavimui
Mosaic 50g sausam apyniavimui
Simcoe 50g sausam apyniavimu

Užpilta 10,5 litrų (+2g gipso) 54-55 laipsnių vandeniu, rodė 53+.
Po ~15 minučių užpilta 6 litrai (+1g gipso) verdančio vandens, rodė 65,8. Po 10 minučių išmaišytas rodė 64. Dar po 10 minučių (iš viso 20) įjungtas puodas 2 minutėms, išmaišytas rodė 66+. Dar po 10 minučių (iš viso 30) rodė ~65, baigė iš viso po valandos apie 64.
Pakaitintas iki 85, perpiltas ir tekintas su 78-80 laipsnių vandeniu.
Atšaldyta iki maždaug 20 laipsnių.
Pradinis tankis 1,044, mažoka, bet daugokai pritekinta.
Mielės be hidratacijos.
Nustatyta šaldytuvui 18 laipsnių. Penktadienį pakelta iki 19 laipsnių, šeštadienį iki 20 laipsnių, sekmadienį iki 22 laipsnių. Sausas antradienį vakare, nustačius 14 laipsnių, išpilstyta sekmadienį ryte po 4,5 parų.
9/10, gal truputį trūksta kartumo.
Prisijungę aludariai