Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Dead Dragon Club
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
25.0 ltr
OG:
1.048
FG:
1.006
ABV:
5.5 %
Pirminė fermentacija:
2019-10-13
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2019-10-27
Pastabos:
Marris Otter
5.0 kg
BEST Caramel Pils 0.5 kg
BEST Caramel Munich III 0.1 kg
Fermentis Safale US-05
BEST Caramel Pils 0.5 kg
BEST Caramel Munich III 0.1 kg
BEST Rūgštinis salyklas
0.1 kg
Citra
5g
6 0min
Citra 30g 5 min
Mosaic 15g 5min
Simcoe 15g 5 min
Citra 25g 0 min (whirpool prie 80 laipsnių)
Citra 30g 5 min
Mosaic 15g 5min
Simcoe 15g 5 min
Citra 25g 0 min (whirpool prie 80 laipsnių)
Mosaic
35g
0
min (whirpool prie 80 laipsnių)
Simcoe
35g
0
min (whirpool prie 80 laipsnių)
Citra
40g sausam apyniavimui
Mosaic
50g sausam apyniavimui
Simcoe
50g sausam apyniavimui
Fermentis Safale US-05
Užpilta 11 litrų (+2g gipso) ~54 laipsnių vandeniu, rodė apie 50+, po 10 minučių įpilta 6 litrai (+1g gipso) verdančio vandens, rodė 64+ (vietomis apie 65). Po 15 minučių išmaišytas rodė apie 63, pakaitintas 1-1,5 min, rodė apie 65. Dar po 20 minučių rodė apie 64, įjungtas pakaitinimas apie 1 minutę. Po valandos nutelinta, pakaitinta iki 85 laipsnių ir užpilta vėl, rodė apie 74+. Tekinta su 78-80 laipsnių vandeniu. Žinoma, aš maladec, sugebėjau užpilti šaltu vandeniu vieną arbatinuką, nes neįjungiau... Kitas buvo verdančiu.
... Ir pritekinau 34 litrus.... Į fermenterį 24,5 litrai,