Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Bergschlösschen WIT
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
9.0 ltr
OG:
1.052
FG:
-
ABV:
-
Pirminė fermentacija:
2020-04-26
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
-
Pastabos:
+5% Ryžių lukštų
Avižiniai dribsniai ir kvietiniai dribsniai pravirti 30min ir po to palikti pravėsti.
Mentalas gavosi ~65-66c, uždengtas 1:30 val.
Salinant dariau 3 pauzes po ~10-15min, vanduo +~78c
Mielės SAFBREW WB-06 ~6g.
Avižiniai dribsniai ir kvietiniai dribsniai pravirti 30min ir po to palikti pravėsti.
Mentalas gavosi ~65-66c, uždengtas 1:30 val.
Salinant dariau 3 pauzes po ~10-15min, vanduo +~78c
Mielės SAFBREW WB-06 ~6g.