Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
#6
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
20.0 ltr
OG:
1.060
FG:
1.014
ABV:
6.0 %
Pirminė fermentacija:
2012-04-21
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2012-04-29
Pastabos:
20l
OG: 1.060
FG: 1.014
ABV: 6.0%
Mash efficiency: 78% (22l)
Atenuacija: 78%
Salinimas: Hochkurz, 62'C 45 min + 71'C 45 min + 77'C mashout 10 min
7ml pieno rugsties / 20l vandens salinimui;
Tekinimas: 23l / 81 min (~l / 3.5 min)
Kalendra suskaldyta, curacao trumpai pamaltas kavamalej (to geriau NEDARYTI)
200g gliukozes -> 3.5 vol CO2
Uzsigazavo po 3d
po 3d: Skonyje ir kvape dominuoja curacao
po 7d: Alus 10/10, labai gaivinantis, curacao nebeuzgoziantis, tirsta, iki galo isliekanti puta su tipiskai belgiskais neriniais.
Kaina: 38.00 + 50% mieliu (33.00)
OG: 1.060
FG: 1.014
ABV: 6.0%
Mash efficiency: 78% (22l)
Atenuacija: 78%
Salinimas: Hochkurz, 62'C 45 min + 71'C 45 min + 77'C mashout 10 min
7ml pieno rugsties / 20l vandens salinimui;
Tekinimas: 23l / 81 min (~l / 3.5 min)
Kalendra suskaldyta, curacao trumpai pamaltas kavamalej (to geriau NEDARYTI)
200g gliukozes -> 3.5 vol CO2
Uzsigazavo po 3d
po 3d: Skonyje ir kvape dominuoja curacao
po 7d: Alus 10/10, labai gaivinantis, curacao nebeuzgoziantis, tirsta, iki galo isliekanti puta su tipiskai belgiskais neriniais.
Kaina: 38.00 + 50% mieliu (33.00)