Receptas / Kišiniovas
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 44.4 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 44.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 11.1 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.1 | 40 | 60 | |
Kalendra | 0.0 | 7 | 15 | |
Curacao | 0.0 | 15 | 15 | |
62 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3942 | 128.0 | 85 |
sandalas
2012 m. Kovo 16 d.audryla
2012 m. Kovo 17 d.Puikus witbier'as
GiN
2012 m. Kovo 17 d.Išskirtinis to vakaro alus, kadangi šalia nebuvo Hoegaardeno, tai atrodė visai panašus :) Patiko, kad gerai žaidžia prieskoniai - nepadauginta, kaip dažnai pasitaiko naudojant prieskonius.
Dainius
2012 m. Balandžio 4 d.Pasikartosiu - puikus alus!
Dainius
2012 m. Birželio 6 d.Iškart išsiskiria tiršta puta, turtingas skonis, mielės girdis. O taipogi - poskonis labai neblogas.