Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 7 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.008
ABV:
5.7 %
IBU:
19
EBC:
7
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.500
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.1 40 60
Kalendra 0.0 7 15
Curacao 0.0 15 15
      62  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3942 128.0 85

Komentarai

  • sandalas

    2012 m. Kovo 16 d.
    @DV salinimas paprastas. single step infusion 66°C. 90 min. Tekinau 76°C
  • audryla

    2012 m. Kovo 17 d.
    Ragautas 15.03.2012
    Puikus witbier'as
  • GiN

    2012 m. Kovo 17 d.
    Ragautas 15.03.2012 VAK'o susitikimo metu.
    Išskirtinis to vakaro alus, kadangi šalia nebuvo Hoegaardeno, tai atrodė visai panašus :) Patiko, kad gerai žaidžia prieskoniai - nepadauginta, kaip dažnai pasitaiko naudojant prieskonius.
  • Dainius

    2012 m. Balandžio 4 d.
    Daug skaniau už originalą (beje Hoegaarden`ą beviek kiekvienas bandantis klonuot apdeda, kas ypač džiugina), prieskoniai gerai nutaikyti.
    Pasikartosiu - puikus alus!
  • Dainius

    2012 m. Birželio 6 d.
    Ragautas 05.10. VAK'e DV versija.
    Iškart išsiskiria tiršta puta, turtingas skonis, mielės girdis. O taipogi - poskonis labai neblogas.
Prisijungę aludariai