Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Kanopa
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
15.0 ltr
OG:
1.080
FG:
1.028
ABV:
6.8 %
Pirminė fermentacija:
2023-04-19
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2023-05-30
Pastabos:
  • 18 litrų vandens
  • Salinimo temperatūra 65˚ 90 min
  • Išpilti 10 litrų misos
  • Papildyti 4 litrais 80˚C vandens ir cirkuliuoti 15 min
  • Iškelti ir perlieti dar 3 litrais 80˚C vandens
  • 100˚C – 90 min
  1. 60 min – Magnum
  2. 30 min – Hallertauer
  3. 15 min – kerpena
  4. 10 min – maistas mielėms
Supilstyta be papildomo cukraus. Logika – gal dar kiek suvalgys ir uzsigazuos.
Prisijungę aludariai