Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. kovo 6 d.

Parametrai

OG:
1.083
FG:
1.018
ABV:
8.5 %
IBU:
24
EBC:
45
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.5 4.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.500
BEST Caramel Munich I salyklas 91.7 0.970
BEST Röstmalz eXtra 1312.0 0.030
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 12 60
Hallertauer Tradition 5.8 15 30
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager 20.0 78

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 3.0 g Virimui 15 min.
Lallemand Servomyces 0.2 g Virimui 10 min.

Pastabos

Pagal https://www.homebrewersassociation.org/homebrew-recipe/seans-bock-doppelbock/

  1. Vandens 19 litrų
  2. 68˚C – 60 min
  3. Išpilti 10 litrų misos
  4. Papildyti 4 litrais 80˚C vandens ir cirkuliuoti 15 min
  5. Iškelti ir perlieti dar 3 litrais 80˚C vandens
  6. 100˚C – 90 min
    1. 60 min – Magnum
    2. 30 min – Hallertauer
    3. 15 min – kerpena
    4. 10 min – maistas mielėms

Fermentacija prie +10˚C
Prisijungę aludariai