Receptas / Kanopa
Informacija
Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2023 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2023 m. kovo 6 d.
Parametrai
OG:
1.083
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
8.5 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
45
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 4.500 | 64.3 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.500 | 21.4 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 91.7 | 0.970 | 13.9 | |
BEST Röstmalz eXtra | 1312.0 | 0.030 | 0.4 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 12 | 60 | |
Hallertauer Tradition | 5.8 | 15 | 30 | |
27 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 20.0 | 78 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 3.0 g | Virimui | 15 min. | |
Lallemand Servomyces | 0.2 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Pagal https://www.homebrewersassociation.org/homebrew-recipe/seans-bock-doppelbock/
Fermentacija prie +10˚C
- Vandens 19 litrų
- 68˚C – 60 min
- Išpilti 10 litrų misos
- Papildyti 4 litrais 80˚C vandens ir cirkuliuoti 15 min
- Iškelti ir perlieti dar 3 litrais 80˚C vandens
- 100˚C – 90 min
- 60 min – Magnum
- 30 min – Hallertauer
- 15 min – kerpena
- 10 min – maistas mielėms
Fermentacija prie +10˚C