Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
RED porteris
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
19.5 ltr
OG:
1.051
FG:
1.016
ABV:
4.6 %
Pirminė fermentacija:
2012-12-30
Antrinė fermentacija:
2013-01-04
Išpilstyta:
2013-01-06
Pastabos:
salinimas: 25min 57-50C(užpilama 12-13l 63C vandens)
40min 68-59(užpilama 3l(tikrai per mazai) 73C vandens)

tekinimas pilama 85-90C vanduo misa(63laipnsiu(kita karta verdantis h20) bega 63C(misa istekinta per 40min,turbut per letai)

ištekinama apie 24-25l misos.

verdama apie 1- 1:05 val. į fermenterį supilamą(per daug nukosta brudo) 19.5l
antrine ferm daryti po 4-5 dienu laikyti 3 dienas

Prisijungę aludariai