Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
#22
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
21.0 ltr
OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.2 %
Pirminė fermentacija:
2013-04-28
Antrinė fermentacija:
2013-05-06
Išpilstyta:
2013-05-18
Pastabos:
Mash efficiency: 80% (23.5l)
Vanduo: 18l + 6g CaSO4 + 2g CaCl2
Tekinimas: 75'C
+17l vandens; 26l istekinta (3.23l / min)
Mieles: W34/70 II kartos (2 sav. saldytuve), starteris 1.5 paros
Fermentavimo temperatura:
Pirmine 12'C
Vanduo: 18l + 6g CaSO4 + 2g CaCl2
Tekinimas: 75'C
+17l vandens; 26l istekinta (3.23l / min)
Mieles: W34/70 II kartos (2 sav. saldytuve), starteris 1.5 paros
Fermentavimo temperatura:
Pirmine 12'C