Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Mano dubbel
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
20.0 ltr
OG:
1.069
FG:
1.012
ABV:
7.5 %
Pirminė fermentacija:
2013-03-03
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2013-03-17
Pastabos:
Užsalinta 78C 18ltr.
palikta salintis 68C ir 140min.(pabaigoje 65C)
Užpilta dar 17ltr. 86C
Virta 90min. ir dėtas rudas gabalinis cukrus.
Atvėsinta iki 20C
Aeravimui perpilta iš puodo į kibirą, vėl į puodą ir tada vėl į kibirą.
Mielės dėtos prie 20C
Ir liko tik laukimas.
palikta salintis 68C ir 140min.(pabaigoje 65C)
Užpilta dar 17ltr. 86C
Virta 90min. ir dėtas rudas gabalinis cukrus.
Atvėsinta iki 20C
Aeravimui perpilta iš puodo į kibirą, vėl į puodą ir tada vėl į kibirą.
Mielės dėtos prie 20C
Ir liko tik laukimas.