Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 17 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.014
ABV:
7.3 %
IBU:
26
EBC:
40
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2013

    2013 m. gegužės 11 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Geriausias alus
    Surinkti taškai: 40.90
  • Aludarių Taurė 2013

    2013 m. gegužės 11 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Belgiški tamsieji stiprieji eliai
    Surinkti taškai: 42.50

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Cukrus 0.0 0.500
Aroma 150.1 0.250
Special B 400.3 0.150
CaraAmber 60.0 0.150
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.100
      6.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 5.0 50 60
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 20 5
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.7

(2 balsai)

Komentarai

  • zaltys

    2013 m. Gegužės 14 d.
    tada išduok fermentacijos temperatūrą....nu maždaug 15 ar 23 :)
  • Jakutis

    2013 m. Gegužės 14 d.
    Visus virimo duomenis sudėjau.Na tik gerokai pavėluotai.
  • Jakutis

    2013 m. Gegužės 14 d.  
    Fermentacijos temperatūros labai nesekiau, bet katilinėje pas mane kovo mėn. buvo 20-23
  • zaltys

    2013 m. Gegužės 14 d.
    aišku, dėkui :)
  • audryla

    2013 m. Gegužės 15 d.
    Sumečiau vertinimą.
    Vis tiek negaliu patikėt, kad tai su Notty :-)
Prisijungę aludariai