Receptas / Mano dubbel
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 17 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
40
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.000 | 81.3 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 8.1 | |
Aroma | 150.1 | 0.250 | 4.1 | |
Special B | 400.3 | 0.150 | 2.4 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.150 | 2.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.100 | 1.6 | |
6.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.0 | 50 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 20 | 5 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.7
(2 balsai)
Komentarai
-
zaltys
2013 m. Gegužės 14 d.tada išduok fermentacijos temperatūrą....nu maždaug 15 ar 23 :) -
Jakutis
2013 m. Gegužės 14 d.Visus virimo duomenis sudėjau.Na tik gerokai pavėluotai. -
Jakutis
2013 m. Gegužės 14 d.Fermentacijos temperatūros labai nesekiau, bet katilinėje pas mane kovo mėn. buvo 20-23 -
zaltys
2013 m. Gegužės 14 d.aišku, dėkui :) -
audryla
2013 m. Gegužės 15 d.Sumečiau vertinimą.
Vis tiek negaliu patikėt, kad tai su Notty :-)
Aludarių Taurė 2013
2013 m. gegužės 11 d.Aludarių Taurė 2013
2013 m. gegužės 11 d.