Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Gintarinis elis 2010 - iš salyklo
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
20.0 ltr
OG:
1.031
FG:
1.004
ABV:
3.5 %
Pirminė fermentacija:
2013-12-21
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2014-01-04
Pastabos:
Skonis įgavo papildomą prieskonį, kurio nesijautę praėjusiame virime. Išsalinta mažiau cukraus (net keista). Išpilstytas žymiai mažesnis kiekis, pirminė fermentacija užtruko dvi savaites, matyt dėl žemesnės temperatūros pradžioje (17C), visas kitas laikas praleistas 20C. Spalva neturi rausvumo, daug šviesesnė.
Infekcija, nurūgštėjo po išpilstymo, įgavo braškių aromatą.
Infekcija, nurūgštėjo po išpilstymo, įgavo braškių aromatą.