Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Kalėdos
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
17.0 ltr
OG:
1.078
FG:
0.033
ABV:
136.9 %
Pirminė fermentacija:
2011-10-31
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2011-11-16
Pastabos:
Mieles pakeičiau į MauriBrew Ale, gal pilsltant į pusę alaus pirdėsiu 200-300 g laktozės.
keistai aukstas fg, bet ir og buvo aukstesnis nei planuota, gali buti, kad del salyklo mirkymo per aukstoj temp. (buvo uzkile iki ±80 c). Del visa ko idejau tik 50 g gliukozes. Per kostuves alus jauciasi saldus, daug aromato, lengva lengva rugstele, tikiuosi nesustipres ji brestant.
keistai aukstas fg, bet ir og buvo aukstesnis nei planuota, gali buti, kad del salyklo mirkymo per aukstoj temp. (buvo uzkile iki ±80 c). Del visa ko idejau tik 50 g gliukozes. Per kostuves alus jauciasi saldus, daug aromato, lengva lengva rugstele, tikiuosi nesustipres ji brestant.