Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Pirmas bandymas
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
12.0 ltr
OG:
1.065
FG:
1.020
ABV:
5.9 %
Pirminė fermentacija:
2011-11-20
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2011-11-24
Pastabos:
Temperatūros laiptai pasiekti kaitinant 0.5-1c/min
Gavosi stipriai drumstas, kiek per saldus, labai lengvas, vos vos kartumo ir laaabai daug apynių skonio ir aromato. Kambario temperatūroje skonis neutralus, kiek atšaldžius pasijautė kažkiek rūgštelės, bet nedaug. Desertinis.
Gavosi stipriai drumstas, kiek per saldus, labai lengvas, vos vos kartumo ir laaabai daug apynių skonio ir aromato. Kambario temperatūroje skonis neutralus, kiek atšaldžius pasijautė kažkiek rūgštelės, bet nedaug. Desertinis.