Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
G'Porteris
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
51.0 ltr
OG:
1.069
FG:
1.016
ABV:
6.9 %
Pirminė fermentacija:
2016-02-26
Antrinė fermentacija:
2016-03-08
Išpilstyta:
2016-04-17
Pastabos:
Ištekinti 65 l,  nuvirimas iki 50 l SG-1,065(Nuvirus iki 51 l OG gavosi 1,067.Efektyvumas 85%)
Salinimas:
60 min->68 C;
1/3 dekokcija: 20 min - 72 C->iki virimo ir 15 verdam.
Pilam atgal turim 76 C
Paskutiniu metu efektyvumas gaunasi 85%.(KAIP ĮKALTAS  NU SUUUUPPPPPER).
25 l su mielėm S-189;antrinė 8/03;Išpilstyta 17/04:FG 1,016 gliukozės 140g(t buvo 11 C)ABV bus 7%(su gliukoze)
kamštelis - baltas.Užgazavime laikiau iki 7/05? ir į rūsį.
26 l su mielėm weast 2206;antrinė 8/03;Išpilstyta 20/03:FG 1,016 gliukozės 126 g(t buvo 6C)ABV bus 7%(su gliukoze)kamštelis - juodas 2016 Aludariu taurėje 1-a vieta tarp Porterių ir 3-a tarp Dtautų ir Porterių.
Prisijungę aludariai