Receptas / G'Porteris
Informacija
Kiekis:
51 litras
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 17 d.
Parametrai
OG:
1.069
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
51
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas Munich salyklas | 25.0 | 6.000 | 44.3 | |
Vokiškas Pilsen salyklas | 3.0 | 5.000 | 37.0 | |
Amber salyklas | 50.0 | 1.000 | 7.4 | |
BEST Chocolate salyklas | 904.2 | 0.500 | 3.7 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.0 | 0.500 | 3.7 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.280 | 2.1 | |
Special B salyklas | 351.8 | 0.250 | 1.8 | |
13.530 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 60 | 60 | |
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 20 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 10 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager S-189 | 300.0 | 77 | |
Wyeast 2206: Bavarian Lager | 300.0 | 75 |
Pastabos
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=8GGV8BR
Ištekinti 65 l, OG-1,05 nuvirimas iki 50 l SG-1,065
Salinimas:
60 min->68 C;
1/3 dekokcija: 20 min - 72 C->iki virimo ir 15 verdam.
Pilam atgal turim 76 C
Ištekinti 65 l, OG-1,05 nuvirimas iki 50 l SG-1,065
Salinimas:
60 min->68 C;
1/3 dekokcija: 20 min - 72 C->iki virimo ir 15 verdam.
Pilam atgal turim 76 C
Aludarių Taurė 2016
2016 m. gegužės 8 d.