Informacija

Kiekis:
51 litras
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 17 d.

Parametrai

OG:
1.069
FG:
1.016
ABV:
7.0 %
IBU:
28
EBC:
51
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2016

    2016 m. gegužės 8 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Stouts & Porters

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas Munich salyklas 25.0 6.000
Vokiškas Pilsen salyklas 3.0 5.000
Amber salyklas 50.0 1.000
BEST Chocolate salyklas 904.2 0.500
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.0 0.500
Gliukozė 0.0 0.280
Special B salyklas 351.8 0.250
      13.530

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (DE) 8.5 60 60
Northern Brewer (DE) 8.5 20 30
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 10
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager S-189 300.0 77
Wyeast 2206: Bavarian Lager 300.0 75

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=8GGV8BR
Ištekinti 65 l, OG-1,05 nuvirimas iki 50 l SG-1,065
Salinimas:
60 min->68 C;
1/3 dekokcija: 20 min - 72 C->iki virimo ir 15 verdam.
Pilam atgal turim 76 C

Komentarai

  • elis

    2016 m. Gegužės 13 d.  
    Ragautas VAK'e,  žiauriai skanulis ,aiškus tyras skonis,puta spalva skaidra-liuks.Klonuotinas.
Prisijungę aludariai