Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Angliškas ESB - iš salyklo
Aludaris:
Kiekis:
20.0 ltr
OG:
1.057
FG:
1.030
ABV:
3.5 %
Pirminė fermentacija:
2016-03-05
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2016-03-14
Pastabos:
65 C - 15 L / 72.4 C - 60 min.
78 C - 10.3 L / 90 C - 10 min.
Tekinant dar 8.5 L vandens 90 C
Iš viso ruošta vandens 36 L

Apyniai - Challenger 7.8 AA, Target 8.1 AA, EKG - 5.7 AA

Vanduo PH 7.8, Mentalas PH 6.4, Fermentacijoje PH 5.9
Vanduo Ca - 82, MG - 22, Na - 56, Cl - 87, SO4 - 22
Alkinity 233, RA - 162

Mielės nustojo vaikščioti.



Prisijungę aludariai