Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
Imperatorius
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
27.0 ltr
OG:
1.091
FG:
1.022
ABV:
9.0 %
Pirminė fermentacija:
2017-03-31
Antrinė fermentacija:
2017-04-25
Išpilstyta:
2017-06-06
Pastabos:
Ištekinta apie 50 litrų misos. Pirmą vakarą nuvirta, kad viskas tilptų į vieną 40 l puodą. Tada palikau iki kitos dienos vakaro prie 83 laipsnių.
Antrą vakarą virimas truko 3 val.
Į fermenterį 27 l 1.090 misos. 22 brixw. Čia jau kartu su 2 l mielių pyrago po rūkyto ruginio rūgštuko.
Mielės S-05.
Per pirmą savaitę alus atšalo iki 14 laipsnių. Po savaitės uždėjau šildymo pagalvėlę.
Į antrinę suptliau 24 l 1.022, 12.2 brixw.
Antrą vakarą virimas truko 3 val.
Į fermenterį 27 l 1.090 misos. 22 brixw. Čia jau kartu su 2 l mielių pyrago po rūkyto ruginio rūgštuko.
Mielės S-05.
Per pirmą savaitę alus atšalo iki 14 laipsnių. Po savaitės uždėjau šildymo pagalvėlę.
Į antrinę suptliau 24 l 1.022, 12.2 brixw.