Receptas / Imperatorius
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 8 d.
Parametrai
OG:
1.089
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
9.1 %
|
|
IBU:
83
|
|
EBC:
99
|
|
IBU/OG:
0.94
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 8.5 | 8.000 | 84.0 | |
Special B salyklas | 292.0 | 0.520 | 5.5 | |
BEST Black salyklas | 1157.2 | 0.400 | 4.2 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.300 | 3.2 | |
BEST Chocolate salyklas | 905.6 | 0.300 | 3.2 | |
9.520 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger | 8.3 | 100 | 60 | |
East Kent Golding | 5.2 | 60 | 30 | |
160 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham šlapios | 500.0 | 78 |
Pastabos
Pirmas bandymas virti imperinį stautą.
Starteris jau fermentuojasi :)
Vanduo:
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=5GRHX81
Receptas nusižiūrėtas čia:
http://www.homebrewtalk.com/showthread.php?t=238807
Starteris jau fermentuojasi :)
Vanduo:
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=5GRHX81
Receptas nusižiūrėtas čia:
http://www.homebrewtalk.com/showthread.php?t=238807
Zhiniukas
2016 m. Lapkričio 15 d.Skaičiuoklė liepia dėti H3PO4 ir tą kiekį didina, dedant kreidą.
IgnasV
2016 m. Lapkričio 15 d.Peckelis
2016 m. Lapkričio 15 d.Klausimas - pasirinkai Londono vandenį ir ignoruoji jo analitę. Kodėl? Pabandyk skaičiuoklėje taip: išimk kreidą, pridėk CaCl2 iki Londono chloridų/sulfatų santykio arba gali ir daugiau, kad chloridų būt iki 3 kartų daugiau, nei sulfatų. Pasižiūrėk rūgšties kiekį, nusistatyk 5.5 pH. O kreidą atsargiai suberk į verdamą misą.