Virimo peržiūra
Virimo informacija
Virimo pavadinimas:
#11 Porterukas Kalėdom
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
29.0 ltr
OG:
1.051
FG:
1.025
ABV:
3.4 %
Pirminė fermentacija:
2017-11-19
Antrinė fermentacija:
2017-11-26
Išpilstyta:
2017-12-04
Pastabos:
Tankis matuotas refraktometru, todėl ABV rodo pievas.
Ištekinta per daug misos , todėl gavosi daugiau, bet silpnesnio alaus (receptas buvo kurtas 25 litrams.
Uždarant į butelius buvo dėta priedų:
vanilinio cukraus užgazavimui , 8 buteliai
aštrioji paprika džiovinta, po 2-3cm į butelį , 8 buteliai
cinamono lazdelės maždaug po 0,8 cm į butelį , 8 buteliai.
Ištekinta per daug misos , todėl gavosi daugiau, bet silpnesnio alaus (receptas buvo kurtas 25 litrams.
Uždarant į butelius buvo dėta priedų:
vanilinio cukraus užgazavimui , 8 buteliai
aštrioji paprika džiovinta, po 2-3cm į butelį , 8 buteliai
cinamono lazdelės maždaug po 0,8 cm į butelį , 8 buteliai.