Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
83 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 27 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.018
ABV:
5.5 %
IBU:
33
EBC:
62
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Maltosa bazinis salyklas 3.0 5.400
Karamelinis maltosa salyklas 211.2 0.300
Juodas salyklas 1399.6 0.300
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.2 25 60
Marynka 8.8 10 30
Huell Melon 5.5 15 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm n kartos 300.0 70

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

planuojamas virimas 2017,11,19
Gamybos planas:
12 l vandens apie 55-60 C - 50 C -10 min
+ 4,5 l verdančio vandens - 62 C - 60 min
+ 5 l verdančio vandens - 72 C - 30 min
jodo testas 
tekinimui 8-10 l 80 C vandens
virimas 60 min

Prisijungę aludariai