Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Dead Dragon Club
Aludaris:
Receptas:
Kiekis:
23.5 ltr
OG:
1.048
FG:
1.008
ABV:
5.2 %
Pirminė fermentacija:
2018-10-27
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2018-11-06
Pastabos:
Caramel Munich III ~250g
Best „Pale Ale“ vietoj Marris Otter
Truputį pakeistas receptas, daugiau apynių perkelta prie 0 min:

OG: 1.048
FG: 1.011
ABV: 4.8 %
IBU: 32

Best Pale Ale 5.0 kg
BEST Caramel Pils 0.5 kg
BEST Caramel Munich III 0.25 kg

Citra - 15g 60 min
Citra - 15g 5 min
Mosaic - 15g 5 min
Simcoe - 15g 5 min
Citra - 45g 0 min
Mosaic - 35g 0 min
Simcoe - 35g 0 min
Citra - 25g sausam
Mosaic - 50g sausam
Simcoe - 50g sausam

Vėl daug pritekinau, apie 34 litrus. 25 litrai į fermenterį, bet dar litras tikrai būtų (su nuosėdoms). 1.048, kaip ir pagal receptą. Kartokas atrodo, gal 15g ir per daug pradžioje. Reiks pažiūrėt, koks bus subrendęs.
Sunkiai pradėjo veikti mielės, gal dėl to, kad pert daug alaus, bet yra variantas, kad per stipriai atšaldžiau, nes kai matavau, buvo apie 19 ir dar ilgokai buvau palikęs. Pradėjo veikti tik pirmadienį ryte.
Sausas šaštadienį ryte, išpilstyta antradienį vakare po 3,5 dienų. Kvepia visi namai. Išpilstyta 23 ir dar iš likučių apie 2/3 butelio.
Pradžioje kartumas ne taip jaučiasi, bet po to išryškėja. Kvapas puikus. Skonis kažkoks keistas, lyg ir ok, bet gal kartumas kažkiek gadina.



Prisijungę aludariai