Receptas / Čilimbi
Informacija
Parametrai
OG:
1.035
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
3.5 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 33.3 | |
Muskovado cukrus | 40.0 | 0.500 | 33.3 | |
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 0.500 | 33.3 | |
1.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Habanero pipiras | 1.0 | 1 | 5 | |
Imbieras | 0.0 | 200 | 5 | |
201 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 3.0 | 75 |
Pastabos
Pusė partijos fermentuojama su kvietinio alaus mielėmis, kitai pusei laktofermentacija.
null
2011 m. Lapkričio 26 d.Naminis
2011 m. Lapkričio 26 d.pofke
2011 m. Lapkričio 26 d.Žaldokas
2011 m. Lapkričio 27 d.Regis
2011 m. Lapkričio 30 d.