Receptas / Šančių wit
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.700 | 47.4 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.700 | 47.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.300 | 5.3 | |
5.700 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 13.0 g | Virimui | 5 min. | |
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 6.0 g | Virimui | 10 min. | |
Apelsinų žievelė (karčioji) | 4.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
SALINIMAS (vandens-salyklo santykis 3:1):
50°C - 30 min.
66°C - 60 min.
76°C -> out
VIRIMAS:
90 min.
Kalendra ir karčiosios apelsinų žievelės sudedamos pačioje virimo pabaigoje, 5 min.
Saldžiosios apelsinų žievelės - 10 min.
FERMENTACIJA:
20°C
Stipriai karbonizuojame
50°C - 30 min.
66°C - 60 min.
76°C -> out
VIRIMAS:
90 min.
Kalendra ir karčiosios apelsinų žievelės sudedamos pačioje virimo pabaigoje, 5 min.
Saldžiosios apelsinų žievelės - 10 min.
FERMENTACIJA:
20°C
Stipriai karbonizuojame
Nemas
2016 m. Gegužės 16 d.GiN
2016 m. Gegužės 16 d.Bet aišku, dar žiūrėsiu, kaip bus galutiniam rezultate.
Ne pirmas kartas, esu dėjęs ir daugiau :)