Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gegužės 10 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.015
ABV:
5.2 %
IBU:
14
EBC:
8
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.700
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.700
Avižiniai dribsniai 4.0 0.300
      5.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Glacier 6.0 18 60
      18  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalendra 13.0 g Virimui 5 min.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 6.0 g Virimui 10 min.
Apelsinų žievelė (karčioji) 4.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

SALINIMAS (vandens-salyklo santykis 3:1):
50°C - 30 min.
66°C - 60 min.
76°C -> out

VIRIMAS:
90 min.

Kalendra ir karčiosios apelsinų žievelės sudedamos pačioje virimo pabaigoje, 5 min.
Saldžiosios apelsinų žievelės - 10 min.


FERMENTACIJA:
20°C
Stipriai karbonizuojame

Komentarai

  • Nemas

    2016 m. Gegužės 16 d.
    Kaip kalendra? Neuždominavo visko toks kiekis?
  • GiN

    2016 m. Gegužės 16 d.
    Neuždominavo, tik 5-oms minutėms dėjau. Tik sugrūdau - smulkiai nemaliau.
    Bet aišku, dar žiūrėsiu, kaip bus galutiniam rezultate.

    Ne pirmas kartas, esu dėjęs ir daugiau :)
Prisijungę aludariai