Receptas / #40 Oldster
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 22 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 29 d.
Parametrai
|
OG:
1.096
|
|
|
FG:
1.019
|
|
|
ABV:
10.1 %
|
|
|
IBU:
61
|
|
|
EBC:
49
|
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Marris Otter salyklas | 5.0 | 4.000 | 77.8 | |
| Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.370 | 7.2 | |
| CaraAmber salyklas | 70.6 | 0.350 | 6.8 | |
| CaraCrystal salyklas | 120.6 | 0.200 | 3.9 | |
| Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 6.0 | 0.130 | 2.5 | |
| Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 803.6 | 0.090 | 1.8 | |
| 5.140 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Target | 9.0 | 30 | 60 | |
| Fuggle (UK) | 4.5 | 25 | 30 | |
| 55 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
| Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Sotvaras (Myrica gale) | 16.0 g | Virimui | 3 min. |
Pastabos
Vanduo: 15/6l. į salinimą +2g. Gipso, +1g. druskos, 3ml. fosforo r.
Ca Mg Na Cl SO4 HCO
72.9 17.0 14.2 43.4 37.8 224.436
Salinimas:
50C - 10min.
67C - 90min.
78C - 10min.
Fermentacija: 19C
Carbonation: 2.1 vol.
Ca Mg Na Cl SO4 HCO
72.9 17.0 14.2 43.4 37.8 224.436
Salinimas:
50C - 10min.
67C - 90min.
78C - 10min.
Fermentacija: 19C
Carbonation: 2.1 vol.

Parodyk, ką gali 2017
2017 m. gruodžio 9 d.