Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 22 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 29 d.

Parametrai

OG:
1.096
FG:
1.019
ABV:
10.1 %
IBU:
61
EBC:
49
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Apdovanojimai

  • Parodyk, ką gali 2017

    2017 m. gruodžio 9 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Vyrų stalas
    Surinkti taškai: 40.90

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 4.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.370
CaraAmber salyklas 70.6 0.350
CaraCrystal salyklas 120.6 0.200
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 6.0 0.130
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 803.6 0.090
      5.140

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 9.0 30 60
Fuggle (UK) 4.5 25 30
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Sotvaras (Myrica gale) 16.0 g Virimui 3 min.

Pastabos

Vanduo: 15/6l. į salinimą +2g. Gipso, +1g. druskos, 3ml. fosforo r. 
 Ca      Mg    Na     Cl     SO4    HCO
72.9  17.0  14.2  43.4  37.8  224.436
Salinimas: 
50C - 10min.
67C - 90min.
78C - 10min.
Fermentacija: 19C
Carbonation: 2.1 vol.

Prisijungę aludariai