Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 28 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gegužės 28 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.012
ABV:
4.1 %
IBU:
10
EBC:
7
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 10.5 8 60
Styrian Goldings 5.3 5 10
Centennial 10.5 5 0
      18  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 90.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalendra 5.0 g Virimui -

Pastabos

visi dribsniai brinkinti ~70C<50C  h2O apie 50 min vidury imesta pora sauju salyklo
fosf.r 4 ml, 
20min 50C
66>63 C  60min
72 C -->
Dviejų nedidelių plonai nuskusto šviežio apelsino  žieveliu į 0 min
Šafranas 2 žiupsneliai į 0 min
Prisijungę aludariai