Receptas / Vysninis
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
57 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 3 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 44.1 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 2.000 | 29.4 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 14.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 11.8 | |
6.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (UK) | 6.4 | 20 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 15 | 20 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 69 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Vyšnios | 1200.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Lrytas1
2016 m. Birželio 13 d.Chinezas
2016 m. Birželio 13 d.Lrytas1
2016 m. Birželio 14 d.js
2016 m. Birželio 14 d.Chinezas
2016 m. Birželio 14 d.