Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
57 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 3 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.016
ABV:
4.6 %
IBU:
16
EBC:
18
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 3.000
BEST Red X salyklas 30.0 2.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.800
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Brewer's Gold (UK) 6.4 20 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 15 20
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 12.0 69

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Vyšnios 1200.0 g Antrinei fermentacijai -

Komentarai

  • Lrytas1

    2016 m. Birželio 13 d.  
    Nu belgai deda 2kg į 1l. tai pradžiai gali bent pusią to :) Tik į antrinę.
  • Chinezas

    2016 m. Birželio 13 d.
    Tai 25 kg vysniu jau bus pilnas fermenteris... o dar alui vietos rekia. Ir kaina labai dide bus. Jau praeina noras man vysnini alu daryt :/
  • Lrytas1

    2016 m. Birželio 14 d.
    Panašu, kad spisdėl, 2L alaus 1kg vyšnių :)
  • js

    2016 m. Birželio 14 d.
    O, skaičiuoklėj galima atenuaciją pasikeist!  Labai ačiū, Lrytas1, buvau pražiopsojęs.
  • Chinezas

    2016 m. Birželio 14 d.
    O vyšnias į antrinę dėt kokiam nors tinklelyje/maišelyje ar tiesiog supilt? Nes kažkaip tada atrodo būtų sunku supilstyt, nes kranelį užkimštų...
Prisijungę aludariai