Receptas / Vyšninis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. liepos 4 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 10 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 3.000 | 55.6 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 1.000 | 18.5 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 1.000 | 18.5 | |
Laktozė | 1.0 | 0.400 | 7.4 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (UK) | 5.2 | 10 | 60 | |
Fuggle (UK) | 5.2 | 10 | 30 | |
Fuggle (UK) | 5.2 | 10 | 15 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 10.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
2 kg vyšnių be kauliukų į 80 C aušinant ir savaitei pirminei fermentacijai, tada savaitė antrinei be vyšnių.
Originalus receptas: http://www.aludariuklubas.lt/receptas/4378-vysnius
Originalus receptas: http://www.aludariuklubas.lt/receptas/4378-vysnius