Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. liepos 4 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 10 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.022
ABV:
5.2 %
IBU:
14
EBC:
23
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich Dark salyklas 25.0 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.0 1.000
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 1.000
Laktozė 1.0 0.400
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (UK) 5.2 10 60
Fuggle (UK) 5.2 10 30
Fuggle (UK) 5.2 10 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

2 kg vyšnių be kauliukų į 80 C aušinant ir savaitei pirminei fermentacijai, tada savaitė antrinei be vyšnių.

Originalus receptas: http://www.aludariuklubas.lt/receptas/4378-vysnius

Prisijungę aludariai