Receptas / Spalio belgas
Informacija
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 35.4 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.700 | 30.1 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 14.2 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 0.800 | 14.2 | |
Vyšnios šaldytos | 201.0 | 0.350 | 6.2 | |
5.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.0 | 20 | 60 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M27 Belgian Ale | 10.0 | 90 |
Pastabos
50C 10min
63c 90min
72C 20min
78C 15min
63c 90min
72C 20min
78C 15min