Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 4 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.017
ABV:
4.7 %
IBU:
38
EBC:
74
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.030
Brown Malt salyklas 150.5 0.420
Avižiniai dribsniai 4.0 0.420
Laktozė 1.0 0.420
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.280
BEST Caramel Munich III 160.4 0.280
Crystal malt 130.5 0.210
BEST Black salyklas 1154.5 0.210
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 803.0 0.210
      5.480

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.4 18 60
Sorachi Ace 10.0 18 30
      36  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 13.0 77

Pastabos

salinimas 65C-75min
fermentacija 19C



Komentarai

  • elis

    2017 m. Gruodžio 21 d.  
    Aludarių taurė 2017m. 

    Porters & Stouts ;
    Oatmeal Stout 4 vieta
Prisijungę aludariai