Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 12 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.012
ABV:
5.4 %
IBU:
34
EBC:
21
IBU/OG:
0.64
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale arba Pisner salyklas 5.0 8.500
Crystal salyklas 120.8 1.000
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.500
      10.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.3 13 60
Cascade (US) 5.4 50 30
Cascade (US) 5.4 50 15
Cascade (US) 5.4 50 1
Cascade (US) 5.4 50 0
      213  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 24.0 77

Pastabos

Salinimas: Single infusion 67'C

Salyklą užpilti RO vandeniu: 29l, 77'C
+ į mentalą 8g CaCl (arba 25ml 33% CaCl tirpalo)

Salinti 60 min
Tekinti 78-80'C RO vandeniu, žiūrėti kad tekinimo vandens pH būtų ne aukščiau 6, jei reikia pakoreguoti fosforo rūgštimi.

Viso pritekinti ~48l misos virimui

Virimas: 60 min

Fermentacija: 16-18'C patalpoje, 10-14 dienų (be antrinės)
Sausas apyniavimas: 5 dienos
Prisijungę aludariai