Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 29 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.007
ABV:
7.1 %
IBU:
14
EBC:
6
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 3.3 4.500
Cukrus 0.0 0.800
BEST Vienna salyklas 6.0 0.350
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.350
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 30 60
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1214: Belgian Abbey II kartos 300.0 88

Pastabos

66°C - 60 min
1/3 dekokcija 15 min.
74C - 15 min.78°C -> out
Prisijungę aludariai