Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 19 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.013
ABV:
4.5 %
IBU:
7
EBC:
114
IBU/OG:
0.14
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Konditerinis cukrus (rudas) 500.8 1.800
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
Crystal malt 130.8 0.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.170
      3.470

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Imbieras 150.0 g Virimui 15 min.
Imbieras 150.0 g Virimui -

Pastabos

Remiantis Fabbri Ginger Ale receptu, kiek pamodifikuota (pagal rastus patarimus pridedant apynių)



Komentarai

  • Peckelis

    2016 m. Rugpjūčio 30 d.
    Pažįstant visus tris, mano verdiktas - Crazytei bus per švelnus, bet geriamas. Likę du piliečiai skalausis gerkles vaniliniu jogurtu, tarpais svaidydamiesi velniais. :)
  • elis

    2016 m. Rugpjūčio 31 d.
    .....škias, tsakant "klebonišką"būt l.įdomu pakaštavot.Ant kadu ir kur planuot atsinešt jogurčiuko? :)
  • Crazyte

    2016 m. Rugsėjo 1 d.  
    Peckelis teisus, bet ne visai - alus darytas gana tiksliai pagal receptą (aš min 500 g. imbiero kalčiau net negalvojus).
    Vakar paragavau kas yra: IMHO gavos labai skystas ir skonio beveik jokio nėra
    Dėl pakaštavot: aš visgi norėčiau jį išpilstyt ir kiek palaikyti buteliuose, reiškias, anksčiausiai po gero mėnesio
  • AntaKalnietis

    2016 m. Rugsėjo 1 d.
    Peckeli, bet ir pavarei. Niekaip negaliu nustot žvengęs :)
  • Crazyte

    2016 m. Rugsėjo 3 d.  
    Vakarykštis IMHO nelabai tikslus - man malonus imbiero skonis ;)
Prisijungę aludariai