Receptas / Paprastas saisonas
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 44.4 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 2.000 | 44.4 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 11.1 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 28 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 15 | 15 | |
East Kent Golding | 5.5 | 15 | 15 | |
East Kent Golding | 5.5 | 7 | 0 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 7 | 0 | |
72 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3711: French Saison | 12.0 | 80 |
Pastabos
Pagal receptą "Saison Classic"