Receptas / Trulala
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 1 d.
Parametrai
OG:
1.080
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
8.1 %
|
|
IBU:
87
|
|
EBC:
63
|
|
IBU/OG:
1.09
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 6.290 | 84.0 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 0.800 | 10.7 | |
BEST Black salyklas | 1154.6 | 0.170 | 2.3 | |
BEST Chocolate salyklas | 903.8 | 0.170 | 2.3 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.0 | 0.060 | 0.8 | |
7.490 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 51 | 90 | |
Magnum | 13.0 | 23 | 15 | |
74 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) III karta | 250.0 | 77 |
Pastabos
65C - 90min
76C - 15min
Virimui šaukštelis sodos
Aplinka 19C
Be dark salyklo ir sodos ir jonizuoto šarminio h20 poros litrų juodųjų mirkymui Lryto ARV recepto proporcijos
76C - 15min
Virimui šaukštelis sodos
Aplinka 19C
Be dark salyklo ir sodos ir jonizuoto šarminio h20 poros litrų juodųjų mirkymui Lryto ARV recepto proporcijos
Aludarių Taurė 2017
2017 m. balandžio 30 d.