Receptas / belgelis
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 24 d.
Parametrai
OG:
1.083
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
9.3 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 12.000 | 69.4 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 3.000 | 17.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 1.000 | 5.8 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 1.000 | 5.8 | |
CaraAroma salyklas | 396.2 | 0.300 | 1.7 | |
17.300 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel | 10.0 | 85 | |
G02 KAISER. Imperial organic yeast (skystos) 150ml | 1.0 | 77 | |
WLP550 belgian ale (skystos) 35ml | 1.0 | 85 |
Pastabos
bandymas taikyti i neseniai ragauta italiska Baladin "Super".. dekingas buciau uz patarimus/pastebijus komentare!
OG:1080
fermentacija +19
OG:1080
fermentacija +19