Receptas / Pavasarinis elis
Informacija
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (vokiškas pils) | 3.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfrüh | 4.2 | 40 | 45 | |
Hallertau Mittelfrüh | 4.2 | 30 | 15 | |
Hallertau Mittelfrüh | 4.2 | 20 | 5 | |
Hallertau Mittelfrüh | 4.2 | 10 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 82 |
Pastabos
S.Ma.S.H.
Salinti:
68C - 70 min
Virti 60 min
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
Salinti:
68C - 70 min
Virti 60 min
5gr Airiškos kerpenos - 15 min