Receptas / balcas kvietkas
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 1 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 1 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 6.000 | 46.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 6.000 | 46.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.000 | 7.7 | |
13.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 30.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 3.0 g | - | 10 min. | |
Kardamonas | 2.0 g | - | 10 min. | |
Vanilė | 1.0 g | - | 5 min. | |
Apelsinų žievelė (karčioji) | 30.0 g | Salinimui | 15 min. |