Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 29 d.

Parametrai

OG:
1.101
FG:
1.023
ABV:
10.2 %
IBU:
31
EBC:
10
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 5.000
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 2.000
Torrifed kviečiai 3.0 1.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (DE) 9.4 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 12.0 77

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=JLQ90HS
Salinimas
10 min. 50C,
50 min. 63 C,
20 min. 72C,
77C tekinam. Nu nelengvai, ale kam lengva... :)
Variacija imperinio kvietinio tema, o kam neatrodo gerai, laikykite tai kvietiniu trippel.
Prisijungę aludariai