Receptas / Lageriokas
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
91 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 24 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 10.000 | 87.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.500 | 13.0 | |
11.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 3.5 | 100 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 1.5 | 65 | 20 | |
165 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 24.0 | 83 |
Lrytas1
2016 m. Rugsėjo 24 d.elis
2016 m. Rugsėjo 24 d.-šiandien alų skiedžia ar nedapila?
:)))))
"Gubit liudei ne pivo, gubit liudei voda"
Kažkodėl prisiminiau retro laikus.
Daryk lagerinę IPA.
Ir pavadinimą į rimtesnį keisk.
domaso
2016 m. Rugsėjo 25 d.Tavo atveju, jei OG davest iki kokių 1.057 (numatomas ~6.0% ABV), reiktų dapilt 7 litrus vandens - nemažai...
Mane irgi kartais (ne)Maloniai nustebina aukštas efektyvumas, bet taip "žiauriai" (91%) patirt neteko :-) (P.S. sveikinu su tokiu efektyvumu!)
Sakyčiau - paragauk po pirminės - jei skonis bus geras - ko gero nėra ko skiest (nu nebent alkoholiu labai trenktų :)
Gytis
2016 m. Rugsėjo 25 d.IgnasV
2016 m. Rugsėjo 26 d.