Receptas / White IPA
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.70
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 6.000 | 46.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 5.500 | 42.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.500 | 11.5 | |
13.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 24.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė mišinys | 60.0 g | Virimui | 8 min. | |
Citrinos žievelė mišinys | 60.0 g | Virimui | 8 min. | |
Greipfruto žievelė mišinys | 60.0 g | Virimui | 8 min. | |
Kalendra | 30.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Salinimas 68C - 60min, 74C - 15min, 78C - out
IgnasV
2016 m. Rugsėjo 22 d.AntaKalnietis
2016 m. Rugsėjo 22 d.IgnasV
2016 m. Rugsėjo 22 d.AntaKalnietis
2016 m. Rugsėjo 22 d.IgnasV
2016 m. Spalio 12 d.