Informacija

Kiekis:
65 litrai
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. kovo 1 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.008
ABV:
5.5 %
IBU:
25
EBC:
20
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Munich salyklas 15.5 4.000
BEST Vienna salyklas 9.0 1.000
BEST Munich Dark salyklas 25.0 1.000
Aroma salyklas 152.0 0.800
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.700
      13.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.3 30 60
Liberty 5.5 5 40
Santiam 6.0 20 10
Liberty 5.5 20 5
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 300.0 84
Yeast WLP820 Oktoberfest Lager 300.0 70
Wyeast 2206: Bavarian Lager 200.0 75
Fermentis Saflager W34/70 24.0 77

Pastabos

Vandens chemija
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=VMG6XPD
Išpilsčiau į 4-is fermenterius:
 25 l w34/70 antros gen(po baltijos porterio)
 20 l w34/70 24 g iš pakelio;
 10 l Yeast WLP820 Oktoberfest Lager;
 10 l Wyeast 2206: Bavarian Lager



Komentarai

  • Peckelis

    2017 m. Kovo 1 d.
    Kuriom mielėm buvai pristatęs Žmogšaloje?
  • gi-bi

    2017 m. Kovo 1 d.  
     20 l w34/70 24 g iš pakelio kaip priklauso su rehidratacija 
Prisijungę aludariai