Receptas / Avižėlė II
Informacija
Kiekis:
46 litrai
Efektyvumas:
86 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 7 d.
Parametrai
OG:
1.081
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
7.7 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
111
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 10.000 | 65.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 2.500 | 16.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 804.2 | 1.250 | 8.2 | |
Crystal malt | 130.7 | 0.750 | 4.9 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1307.0 | 0.750 | 4.9 | |
15.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 130 | 60 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |