Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. spalio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 24 d.

Parametrai

OG:
1.038
FG:
1.009
ABV:
3.9 %
IBU:
7
EBC:
7
IBU/OG:
0.18
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.000
Halcyon Pale Ale salyklas 5.0 1.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 0.500
      3.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Šermukšnio uogos 500.0 g Virimui 5 min.
Šermukšnio uogos 1.5 kg Virimui 60 min.

Pastabos

Šiaip alus iš turimų likučių ir rudens gėrybių, apynių tiek pat kaip ir alui su imbieru

Komentarai

  • Peckelis

    2016 m. Spalio 23 d.
    Kaip misos skonis kartumo prasme? Ir kokia mintis, naudojant tik šermukšnius? Kai kalbėjomės, buvo idėja arba kažkiek apynių, arba grynas griutas su konservuojantį poveikį turinčių žolių priedu, rodos...
  • Crazyte

    2016 m. Spalio 24 d.
    Apynius aprašyme praleidau - pasitikslinsiu namie kuriuos įmečiau, ir užpildysiu
  • Crazyte

    2016 m. Spalio 24 d.
    Šiaip visai nekarti misa, šermukšniai jaučias "kažkur anapus" - gal paryškės laikui bėgant
  • Crazyte

    2016 m. Spalio 31 d.
    Vakar paragavau, tai šermukšnis gerai "išlenda"
  • Peckelis

    2016 m. Spalio 31 d.
    :D
Prisijungę aludariai