Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
94 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gruodžio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gruodžio 29 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.012
ABV:
5.4 %
IBU:
32
EBC:
52
IBU/OG:
0.60
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 2.500
Bazinis salyklas 3.0 2.000
Special B 400.3 0.250
Skrudinti miežiai 1000.8 0.120
Skrudintas miežių salyklas iš alutekso 1200.9 0.120
      4.990

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 10.0 32 60
Saaz (Czech) 2.9 25 30
      57  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 antro naudojimo 12.0 77

Pastabos

RO/krano 50/50 3L/kg +1,2g CaCL + 0,6g CaSO4 /10L
12L 73C > 66C 40min
3L 100C > 72C 40min
tekinti

Ca 93
Mg 23
SO4 87
Na 34
Cl 106
HCO3 195
RA ~ 80

pH ~ 5,5

Komentarai

  • runce

    2012 m. Sausio 16 d.
    jaučiasi taninai. putą beveik nesilaiko. spėju, kažkas nepavyko su apyniais..
  • runce

    2012 m. Vasario 8 d.
    praėjo kelios savaitės - nuostabus alus. greičiausiai buvo pasitaikęs "neišplautas" butelis. skonis švelnus, ryškus, labai ryškus, subalansuotas, kūningas. informuosiu, kas bus po kelių savaičių
Prisijungę aludariai