Receptas / Gintarinis elis
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 15 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 50.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.000 | 33.3 | |
CaraMunich salyklas | 120.2 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Polaris | 20.5 | 10 | 60 | |
El Dorado | 15.0 | 10 | 30 | |
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 10 | |
Chinook | 13.0 | 10 | 1 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
68 C - 60 min. (15 ltr. - 76 C);
72 C - 20 min.(2.5 ltr - 100 C);
78 C - 10 min. (5.4 ltr - 100 C)
72 C - 20 min.(2.5 ltr - 100 C);
78 C - 10 min. (5.4 ltr - 100 C)