Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. sausio 27 d.

Parametrai

OG:
1.079
FG:
1.021
ABV:
7.5 %
IBU:
0
EBC:
105
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
Medus 2.0 1.000
Crystal malt 130.6 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 803.6 0.400
BEST Chocolate salyklas 904.2 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1331.0 0.200
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.200
      7.000

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 11.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kiečiai 60.0 g Virimui 60 min.
Kiečiai 14.0 g Virimui 20 min.
Vanilė 14.0 g Virimui 10 min.
Ramunėlių žiedai 14.0 g Virimui 10 min.
Trūkažolė 14.0 g Virimui 20 min.
Saldymedis 14.0 g Virimui 20 min.
Citrinžolė 7.0 g Virimui 10 min.
Apelsinų žievelė 7.0 g Virimui 10 min.
Pelynas 6.0 g Virimui 20 min.
Indiškas sarsaparilis 7.0 g Buteliuose -

Pastabos

Pagal Mugwort Anti Imperial Stout by Dave Bonta/ Gruit Sour :)




Komentarai

Prisijungę aludariai