Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. lapkričio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 17 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.009
ABV:
5.3 %
IBU:
17
EBC:
6
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sladek 7.0 22 65
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 82

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė šviežia 56.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 6.0 g Virimui 5 min.
Ramunėlių žiedai 2.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Dribsniai - parduotuviniai.

50C - 15 min
68C - 60 min
76C - 15 min

Virsiu 90 min

Mieles rehidratuosiu, dėsiu tik 12 g visiems 25 l.
Fermentacija 3d 18C pabaigti 22C
Prisijungę aludariai